Med Google Maps kan du nu se, hvor dine venner befinder sig.

Med Google Maps kan du nu se, hvor dine venner befinder sig.

© Shutterstock

Vis andre, hvor du er med Google Maps

Med en smart funktion i Google Maps kan du vise dine venner, hvor du befinder dig. Du kan også følge dine venner i realtid på din computer eller smartphone uanset hvor i verden, de befinder sig.

1. november 2017

Google Maps er en fremragende korttjeneste med et væld af gode funktioner. 

Du kan fx vandre rundt på gader på den anden side af Jorden ved hjælp af det indbyggede StreetView, eller du kan bruge Google Maps til gratis navigation på din telefon.

En af de smarteste nye funktioner er muligheden for at dele din position med dine kontaktpersoner. Med et par tryk på skærmen slår du funktionen til, og du bestemmer selv, om delingen skal vare en time eller to, eller måske endda bare indtil du slår den fra igen.

Del din rute med vennerne

Du kan også sætte en navigation i gang på din telefon og dele den med andre. Så får de løbende opdateringer om, hvor langt du er på ruten, og hvornår du cirka ankommer til dit planlagte mål.

Du kan både bruge delefunktionen på Android, iPhone og iPad samt pc. 

Det virker selvfølgelig bedst, hvis enheden, der skal dele din position, har indbygget GPS, men modtageren kan sagtens bare sidde ved sin stationære pc og følge med i, hvor du er.

Du kan læse hele vores omfattende guide til funktionen i Komputer for alle nr. 16/2017.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse guiden og de seneste 10 numre af bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype.

Lige nu får du 2 numre af Komputer for alle og en lækker bluetoothhøjtaler for kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner!.

Måske er du interesseret i ...