Ekstraskaerm_komdk_102013

Sæt en ekstra skærm til pc’en

Har du en ældre skærm stående i skabet, kan du nu få ny glæde af den ved at koble den til din pc som en ekstra skærm. Det giver dobbelt så meget plads på Windows-skrivebordet i et snuptag.

Langt de fleste bærbare computere har en skærm-udgang i siden eller bagpå, og med den kan du nemt koble en ekstra skærm til pc’en. Straks du gør det, dukker en spejling af Windows-Skrivebordet op på den ekstra skærm, og med et lille håndgreb i Windows kan du i stedet udvide Skrivebordet til den ekstra skærm, så du får dobbelt så meget plads at boltre dig på. Så kan du fx skrive en e-mail på den ene skærm, mens du læser de seneste nyheder på den anden.

Det kræver ikke noget særligt af din skærm – og du kan således både anvende en gammel billedrørs-monitor og en nyere fladskærm. Mange stationære pc’er har også en ekstra udgang, så du også her kan få glæde af en ekstra skærm.

I artiklen, du kan læse som PDF her, viser vi hvordan du gør. Du kan også se, hvordan du får en ekstra proceslinje på skærm nummer to.

Måske er du interesseret i ...