1_pcliv_komdk_042015

Forlæng din pc’s levetid med mindst 3 år

Har du en lidt ældre pc og overvejer at købe en ny, så tøv en kende. Måske skal den bare lige tjekkes igennem og friskes op.

Der var engang, hvor udviklingen inden for computere gik så hurtigt, at man nærmest skulle opgradere maskinen hvert andet år for at kunne køre de nyeste programmer.

I de senere år har pc’erne dog udviklet sig til at være så hurtige og forsynet med så imponerende en regnekraft, at de kan klare stort set hvad som helst, man smider efter dem. Kun hvis din pc var meget lille og billig, da du købte den, eller hvis du spiller mange krævende spil, bør en hyppig udskiftning være på tale.

Styresystemet Windows illustrerer faktisk pointen ganske godt: Hvor hver eneste ny version af Windows tidligere stillede store krav til din maskine, så kan Windows 8 stort set køre på samme maskiner, der kunne køre Windows Vista i 2007.

Men selv om din pc på papiret stadig har masser af liv i sig, kan der sagtens alligevel være opstået problemer forskellige steder på den – problemer, der måske betyder, at du risikerer ikke at få glæde af den helt så længe, som du ellers kunne.

I denne artikel viser vi, hvordan du nemt giver din pc et hurtigt helbredstjek. Du får vores bedste tips og tricks til grundlæggende vedligeholdelse og rengøring, så din aldrende pc kan få kræfterne tilbage.

Måske er du interesseret i ...