retfejl_komdk_082013

Fix din egen pc og spar penge

Der er ingen grund til at sende din pc til reparation, før du selv har forsøgt at finde svaret på, hvorfor den går ned på grund af en fejl. Lær hvordan du selv fixer din egen pc og sparer penge.

14. maj 2013

Din pc er fyldt med imponerende teknologi, et omfattende styresystem og en masser programmer, der alle skal spille sammen ned til mindste detalje, for at kunne fungere. Og det gør det heldigvis det meste af tiden, men nogle gange går det galt. En enkelt ødelagt fil, en løs forbindelse eller en forkert opsætning kan få Windows til at gå helt ned, et program til at lukke eller resultere i en blank skærm.

Det kan nemt virke uoverskueligt, men før du sender computeren til en dyr reparation, synes vi det er værd først at undersøge, om du selv kan fikse problemet. For i mange tilfælde er løsningen ret simpel, hvis bare man ved, hvordan fejlen skal findes findes.

Komputer for alle vil naturligvis gerne give en hjælpende hånd, så du kan spare pengene og selv ordne din pc-problemer. Vi har udvalgt nogle af de fejl, som vores læsere støder på, og viser, hvordan du kan spore dig ind på den rette behandling.

Måske er du interesseret i ...