HP's nye bærbare vejer under et kg.
HP Elite Dragonfly

HP's nye bærbare vejer under et kg - og så kan den holder strøm i et døgn på en opladning. 

© HP

Superlet bærbar kører over et døgn på en opladning

HP Elite Dragonfly er perfekt til dig, der ofte har brug for at bære rundt på din pc. Og så holder den strøm i over et døgn på enkelt oplader.

25. september 2019

Hvis der er to egenskaber, du sætter pris på, hvis du ofte har brug for at tage sin computer med sig, så er det garanteret lav vægt og lang battertid.

HP Elite Dragonfly er en bærbar pc, der har begge disse egenskaber. Den vejer lige under et kg, og den kan holde sig kørende et helt døgn på en opladning.

Dragonfly kan købes i forskellige konfigurationer, men de har alle det til fælles, at de bruger en strømbesparende processor, og de fås kun med et integreret grafikkort fra Intel.

Det er altså ikke den store spillecomputer, men først og fremmest en pc, der fokuserer på at være ekstremt mobil.

Hold skærmbilledet hemmeligt

Skærmen er på 13,3 tommer, og mod en merpris kan du få den i en meget lysstærk version, som fx kan bruges udenfor i solen. 

Du kan også tilkøbe HP Sure View, som er et polariserende filter, der forhindrer din nysgerrige sidemand i toget i at se, hvad der sker på din skærm.

Højtalerne er bygget i samarbejde med Bang og Olufsen, men vores erfaring er, at man nok ikke skal vente den helt store lydoplevelse i så lille en computer.

Priserne på de forskellige udgaver af HP Elite Dragonfly begynder ved en vejledende pris på lige under 15.000 kroner, men priserne plejer heldigvis at være en del lavere, når computerne kommer ud i butikkerne.

Måske er du interesseret i ...