Latitude 5491 er den mindste af Dells nye sikre pc'er.
Latitude 5491

Dell har netop lanceret en to nye pc'er, hvor sikkerhed er i fokus. Latitude 5491 er den mindste af Dells nye sikre pc'er.

© Dell

Sikkerhed er i højsædet i nye Dell-pc'er

Dells nye Latitude 5491 og 5591 er bæbare pc'er, hvor fokus er på sikkerheden.

25. april 2018 af Morten Skeldal Østergaard

Dell lancerer en hel bunke af nye computere på én gang. 

Et par af de mest interessante er de bærbare pc'er, Dell Latitude 5491 og 5591. Her er der nemlig sat ekstra fokus på sikkerheden.

Begge computere sælges med en omfattende programpakke til at beskytte dine data, og der er også masser af hardware-løsninger til at sørge for, at det kun er dig, der får adgang til computeren.

Udover en fingeraftrykslæser, så er computerne også udstyret med en smartcard-læser. Der er også NFC, som er den samme teknologi, som bruges i mobiltelefoner til fx trådløs betaling.

Skræddersy din nye Dell-computer

Computerne fås i mange forskellige konfigurationer, som du kan skræddersy på Dells hjemmeside, når du bestiller computeren. 

Det ligger dog fast, at skærmen på Latitude 5491 er på 14 tommer, mens Latitude 5591's skærm er på 15,6 tommer. Du kan selv bestemme, om skærmene skal have touch-funktioner - mod merbetaling naturligvis.

Dell Latitude 5491 and 5591 koster henholdsvis 900 og 1000 dollars i USA. Direkte omregnet giver det danske priser på 5.400 og 6000 kroner, men der kommer jo dansk moms på, og prisen plejer også at få et ekstra nøk op, når elektronik rammer Danmark, så vi må nok forvente at priserne her i landet bliver en tand højere.

De nye computere kan købes på Dells hjemmeside fra 17.maj 2018.


Redaktionen anbefaler: Få en komplet sikkerhedspakke nu

Vi kan også hjælpe dig med at sikre din nye - eller gamle - computer. 

Komputer for alle har nemlig samlet 10 stærke programmer i en komplet sikkerhedspakke. Programmerne er nøje udvalgt og gennemtestet af vores eksperter, og du finder altid den nyeste version til download i bladets Fordelszone. 

Til hvert program får du desuden en grundig trin for trin-guide, som hjælper dig med at sikre din pc bedst muligt.

> Lige nu får du et nummer af Komputer for alle samt fuld adgang til Fordelszonen for kun 29 kroner. Læs mere her.

Måske er du interesseret i ...