Prisvindende nyheder: Find computeren til dit behov

MSI har netop lanceret en helt ny serie med laptops, der kan dække de fleste behov – fra gaming til indholdskreation og business.

24. februar 2023

En computer er ikke bare en computer. Ligesom der findes alverdens forskellige brands og producenter, så findes der også forskellige egenskaber hos de enkelte computere. Det kan måske umiddelbart virke lidt uoverskueligt, men de forskellige egenskaber er selvfølgelig skabt, så de kan opfylde lige præcis dine behov.

At skabe computere til forskellige behov er noget, MSI er eksperter i. Når vi tænker på MSI, tænker vi måske først og fremmest på deres ekspertise inden for gaming, men faktisk kan det førende brand også skabe kvalitetsstærke laptops til dig, der er indholdskreatør eller har brug for en god computer inden for forretningsverdenen.

© MSI

En ny, innovativ serie af laptops

Lige nu har MSI lanceret en helt ny, prisvindende serie med laptops, der kombinerer innovativ teknologi med ekstremt god performance og æstetiske designs: RTX 40-serien. Computerne i serien er noget af det ypperste inden for systemperformance, kraft, batterilevetid og effektivitet.

Læs videre her for en oversigt over, hvilke computere i serien, der kan dække dine behov, hvad end det gælder gaming, indholdskreation eller business. 

© MSI

Laptops til gaming

Titan GT series/ Raider GE series: Den prisvindende Titan GT og Raider GE kommer nu med en førsteklasses i9-13980HX-processor og en eksklusiv teknologi, der skubber processorerne og grafikken til nye højder. For at vise grafikken bedst muligt, kommer de selvfølgelig også med fantastiske displays.

Stealth series: Den slanke og kraftfulde prisvindende Stealth-serie kommer nu med et sortiment i størrelserne 14, 15, 16 og 17 tommer, så hvis du er på jagt efter en god computer til gaming, der ikke fylder meget, så er her svaret – den mindste er endda den mest kraftfulde 14-tommer gaming laptop på markedet.

Cyborg 15: Computeren her kommer med et futuristisk og transparent design, som du kan se de mekaniske og elektriske dele gennem. Det perfekte valg for dem, der er trætte af det almindelige gaming design!

© MSI

Til indholdskreatøren

Creator Z serien er til dig, der bruger din computer til at udvikle designs og være kreativ – faktisk er computerne i serien de mest kraftfulde creator-laptops på markedet. Det seneste Creator Z17 HX Studio/Creator Z16 HX Studio kommer med de bedste 13. generations Intel HX-serieprocessorer og er også blevet certificeret af NVIDIAStudio. 

© MSI

Laptops til business og produktivitet

Her kommer serien til dig, der bruger din computer i forbindelse med arbejde, og som ikke gider at vente på langsomme laptops: Prestige-serien. De nye Prestige 14 Evo og Prestige 16 Evo understøtter op til den nyeste Intel® Core™ i7 H-serie-processor, som giver en let og kraftfuld oplevelse. Den helt nye 13-tommer Prestige 13 Evo er desuden den letteste laptop i hele MSI-serien og vejer kun 990g – perfekt til computertasken, der skal over skulderen og med på arbejde.

Om MSI

MSI er en af de førende producenter på verdensmarkedet, når det kommer til gaming, indholdskreation, business og produktivitet. De har en portefølje af produkter inden for bl.a. laptops, grafikkort, monitors, motherboards, desktops og servere. Læs mere på msi.com

Måske er du interesseret i ...