Med app'en Playpilot kan du let finde julens film.

Med app'en Playpilot kan du på ingen tid finde lige præcis den julefilm, du leder efter. 

© Shutterstock

Sådan finder du julens bedste film

Med en genial app kan du søge på den film, du gerne vil se. Og så viser app'en dig, på hvilken streamingtjeneste eller butik, du kan finde den.

Jul og juleferie er lig med familie, gaver og god mad. Men juledagene er også synonym med masser af gode og hyggelige julefilm og tv-serier i familiens skød.

Her skal der først vælges den helt rigtige film, som hele familien kan samles om. Og når den opgave er løst, opstår den næste udfordring. 

For med flere og flere streaming-tjenester og digitale film-forretninger kan det ganske enkelt være svært at finde ud af, hvordan du får fingre i den film, du gerne vil se - til den bedste pris.

Én løsning er at søge efter filmen på de forskellige tjenester som Netflix, HBO Nordic, Blockbuster og så videre, men det kan hurtigt blive en tidskrævende affære. 

> Læs også: Hvad koster de forskellige streamingtjenester?

Sådan finder du filmen med Playpilot

Der findes heldigvis en langt nemmere løsning, så du på ganske få øjeblikke kan finde ud af, hvor filmen findes. 

Med app'en Playpilot kan du søge på en bestemt film. Når du har fundet filmen, får du så en liste over de tjenester, hvor filmens findes, fx Netflix, HBO eller Viaplay. 

I app'en kan du også se, hvad det koster at leje filmen, eller hvad det koster at købe et abonnement til en bestemt streamingtjeneste, der har filmen liggende. 

I denne artikel om Playpilot  kan du læse mere om, hvordan du bruger app'en.

Du kan også altid gå på opdagelse i DRs arkiver og se gamle julekalendere eller klippe med Jørgen Clevin. Se her, hvordan du gør.

Måske er du interesseret i ...