Euro2016

Oversigt: Stream EM-slutrunden

EM-slutrunden i fodbold starter den 10. juni i Paris! I en hel måned kan du streame spændende fodboldkampe på internettet, og flere af kampene kan du faktisk se gratis.

4. juni 2016

51 gange bliver der fløjtet op til kamp i løbet af EM-slutrunden i Frankrig. Alle kampene bliver vist på henholdsvis DR1, DR3, TV2 og TV2Sport, men du kan også vælge at streame dem alle sammen, hvis du fx tilbringer sommermånederne i et sommerhus eller andre steder, hvor du ikke er i nærheden af et tv.

Kampene, der normalt bliver vist på DRs kanaler, kan du se helt kvit og frit på DR.dk eller ved hjælp af appen DR TV, som du kan hente til Android, iOS og Windows Phone.

Køb de sidste kampe for kun 99 kr. De resterende kampe, som TV2 har rettighederne til, skal du betale dig for at få lov til at streame med tjenesten TV2 Play. Tjenesten koster 99 kr. om måneden, og så får du mulighed for at se alle kampene, som bliver vist på TV2 og TV2Sport - du får desuden adgang til indholdet på TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News.

TV2 Play findes ligesom DR TV som en app til Android, iOS og Windows Phone

For blot 99 kr. får du altså adgang til alle kampene fra EM-slutrunden, der netop varer en måned, og Komputer for alle anbefaler, at du vælger denne løsning i stedet for at finde obskure gratis streams på internettet, da det kan være særdeles farligt

Her kan du streame EM-slutrunden fra pc og smart TV DR.dk TV2 Play

Her kan du se DR TV fra din smartphone eller tablet Android iOS Windows Phone´

Måske er du interesseret i ...