Blockbuster iPad

Ny Blockbuster-tjeneste klar

TDC har købt rettighederne til Blockbuster-navnet og åbner nu den nye udgave af filmudlejningsbutikken på nettet.

10. december 2014

I sommers købte TDC rettighederne til navnet Blockbuster, den gamle videoudlejningskæde, som havde sin storhedstid i slutningen af 1990’ern og starten af 2000’erne.

Nu er navnet blevet relanceret med filmudlejningstjenesten blockbuster.dk. Foreløbig er hjemmesiden i en såkaldt beta-udgave, hvilket vil sige, at det ikke er den færdige version, og at fejl og mangler vil blive rettet løbende.

På hjemmesiden vil der være omkring 5000 film, der både kan lejes og købes. Når du vil leje film, skal du ikke oprette et abonnement, som ved fx Netflix, du betaler kun for de film, du lejer. Priserne ligger fra 19 til 49 kroner, hvor de dyreste film er aktuelle premierefilm. For at leje film, skal du oprette dig som bruger med din e-mail. Når du har lejet en film, skal du starte den inden 28 dage, og derefter kan du afspille den i 48 timer.

Du kan se filmene på pc, smartphone og tablet, hvis du henter den medfølgende app. Derudover vil det også være muligt at se på et smart-tv og spillekonsollerne PlayStation 3 og 4. I første omgang er det kun film, du kan leje, men i starten af 2015 vil der også komme serier, dog kun til at købe. I 2015 bliver det også muligt at downloade filmene, så du kan se dem offline.

Måske er du interesseret i ...