Netflixstue

Netflix udfordrer traditionelle tv-kanaler

Streamingsider som Netflix er på vej med deres egne serier og udfordrer for alvor tv-kanalerne i kampen om seernes gunst.

24. maj 2013

Den politiske serie House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen har haft stor succes verden over med positiv kritik og flotte seertal. Serien kan du kun følge på internettet på streamingsiden Netflix, og succesen har givet firmaet blod på tanden til øge tjenestens originale indhold.

Hvis det står til den ansvarlige for tjenestens indhold, Ted Sarandos, vil brugerne i løbet af 2014 kunne se dobbelt så mange originale serier på Netflix, som de kan i dag. Han afslører også, at der kan blive tale om spillefilm, som udelukkende bliver vist på streamingsiden.

Netflix er ikke den eneste streamingtjeneste, der ser et potentiale i originalt indhold. De amerikanske tjenester Hulu og Amazon Studios vil også udfordre de traditionelle tv-kanaler med deres helt egne serier.

Netflix er allerede klar med en ny sæson af en original serie, når fjerde sæson af Arrested Development bliver skudt i gang den 26. maj. Komedieserien blev droppet af tv-kanalen, den var produceret til, efter tredje sæson, men serien var så populær på Netflix, at de valgte at genoptage serien og lave den fjerde sæson eksklusivt til sin egen tjeneste.

Måske er du interesseret i ...