TDC logo NEW

Blockbuster får nyt liv hos TDC

Efter sommerferien kan du sandsynligvis leje og købe film hos TDC’s nye Blockbuster tjeneste.

20. juni 2014

Med de mange streaming-tjenester, som Netflix og HBO, har der været tilbagegang hos de traditionelle filmudlejningsbutikker. Men nu får den nok mest kendte, Blockbuster, en ny chance. I januar opkøbte TDC nemlig Blockbuster-navnet i Danmark, og nu vil de lancere det som en online streaming-tjeneste.

Tjenesten, der lanceres efter sommerferien, bliver en online version af Blockbuster butikkerne, hvor du kan leje film og serier. TDC har allerede en streaming-tjeneste kaldet Youbio, hvor du har kunnet leje film og samtidig abonnere, men det har skabt forvirring når en film, du troede var med i abonnementet, pludselig kostede ekstra. Derfor vil Youbio udelukkende blive en abonnenttjeneste, mens udlejningen bliver flyttet over i den nye Blockbuster-tjeneste. Her kan du leje og se den nyeste sæson af en serie, før den bliver tilgængelig på streaming-tjenesterne.

Det er endnu ikke helt klart, hvordan du får adgang til TDC’s nye tjeneste, men TDC håber at kunne få den ud på smart-tv og andre digitale platforme, så du ikke er afhængig af en tilkøbt boks.

Måske er du interesseret i ...