smarttv test komdk 092016

Smart TV med fantastisk billedkvalitet

De indbyggede Smart TV-funktioner har forvandlet fjernsynet til et mediecenter, der kan streame film og tv-serier fra nettet direkte ud i din stue. Vi tester fire fladskærme med UHD, der giver masser af imponerende detaljer.

7. juni 2016

Streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic har i høj grad ændret den måde, mange ser fjernsyn på. Du behøver ikke længere vente på, at tv-stationerne har planlagt, hvornår du kan se en udvalgt film, tv-serie eller dokumentar. Nu bestemmer du helt selv, hvad du vil se, hvornår du vil se det, og hvor længe, før du sætter programmet på pause.

Det har vi testet

Vi har testet fire fladskærme med indbygget Smart TV, der bringer internettets fristelser direkte ind på dit stuealter – og for under 8.000 kroner kan du få en skærm på op til 55 tommer med UHD, der betyder meget høj opløsning og masser af detaljer i billedet. 

Det kan du med et smart TV

Smart TV er blandt andet apps, som du kender det fra smartphones og tablets. Med dem kan du fx streame film, besøge hjemmesider – og selvfølgelig kan du også se de tv-kanaler, du plejer. Læs testen og se, om du bør udskifte dit gamle husalter med en model fra Panasonic, Philips, Samsung eller Sony.

> Læs alt om Smart TV her

Måske er du interesseret i ...