Flimmeren.org

Pas på de gode TV-tilbud

De seneste måneder har der kørt en reklame på Facebook, der lover adgang til tusindvis af tv-kanaler for en engangsbetaling, og op til EM i fodbold vil der sandsynligvis komme endnu flere. Men pas på dine penge - hjemmesiderne er det rene svindel.

3. juni 2016

Flimmeren.org findes på mange forskellige adresser. Hold dig langt væk!

Måske har du selv set de forskellige reklamer på Facebook, der på perfekt dansk lover dig, at du aldrig mere behøver betale for tv-kanaler. Det lyder jo besnærende, at man kan opsige sin dyre tv-pakke og i stedet betale et engangsbeløb på 399 kroner for et livstidsabonnement. Desværre er de hjemmesider, som giver dette løfte, det rene svindel og humbug.

De forskellige tv-udbydere betaler licens for at have fx TV2 og TV3 i deres kanalsortiment - penge, der går til at drive kanalerne. Derfor kan det ikke lade sig gøre at tilbyde kanalerne gratis - uden at bryde loven. Det samme gælder hjemmesider, som her op til EM i fodbold lover dig fri og gratis adgang til alle kampene via nettet.

Snyder med pris og kanaler Lige nu reklameres der kraftigt for hjemmesiderne flimmeren.org og flimmeren.net, men de ulovlige tjenester findes under utallige adresser. Fælles for dem er, at du skal betale de 399 kroner for adgangen med dit kreditkort. Når du så endelig får adgang til tv, er der oftest kun tale om ubrugelige udenlandske tv-kanaler, som i forvejen findes gratis på andre hjemmesider. I værste fald trækkes der uretmæssigt løbende penge på dit kreditkort.

Hvis du allerede har tilmeldt dig og betalt de 399 kroner, kan du forsøge at få stoppet betalingen via din bank. Hold under alle omstændigheder øje med, at der ikke trækkes flere penge på kortet.

Måske er du interesseret i ...