dvd komdk 092015

Flyt dvd-filmene over på din tablet

Med en tablet er det nemt at se film, når du har lyst. Her viser vi, hvordan du også får de gamle dvd-film ind på tabletten, så de igen kan nydes på skærmen.

7. juni 2015

Tablet-computere sælger som aldrig før, og køberne bruger dem til en lang række opgaver, som man tidligere brugte adskillige stykker udstyr til: At læse ebøger, lytte til musik, skrive opgaver, gå på nettet og se film. Det sidste kan lade sig gøre, hvis du har netadgang og lejer eller køber dine film på de mange forskellige streamingtjenester. Men hvorfor ikke få fornyet glæde af alle de dvd-film, du allerede har købt? De kan ikke umiddelbart afspilles på en tablet, da den ganske enkelt ikke rummer et dvd-drev, men det kan alligevel lade sig gøre at få filmene ind på tabletten.

I denne artikel viser vi, hvordan du først kopierer dvd-filmene ind på harddisken, og så hvordan du med et nyt program konverterer dens format, så den fylder mindre og kan afspilles bedst muligt på tavle-pc'en. Du kan endda selv vælge lydspor og undertekstsprog. Når filmen skal afspilles på tavle-pc'en, kræver det ikke internetadgang, og du kan således fylde den op med film og tage med på ferien.

Måske er du interesseret i ...