3dskærme_komdk_042012

Test af 3D skærme

Test af 3D skærme: 3D-skærmene går deres sejrsgang verden over. Vi tager den kritiske 3D-brille på og ser, hvordan de klarer sig – også som helt almindelige fladskærme til pc’en.

28. august 2012

Læs meget mere om 3D-skærmene i testartiklen.

Med en 3D-fladskærm og et sæt match-ende 3D-briller får du ekstra dybde, når du kigger på tredimensionelle film, spil og billeder. Og det er virkelig en fornøjelse at kigge med, når Hollywoods allersmukkeste effekter flyver ud af skærmen og kommer helt ind i stuen. Det er ikke engang specielt meget dyrere at købe en fladskærm, der understøtter 3D – så hvis du alligevel leder efter en ny skærm til hjemmekontoret, så køb en med 3D og få nogle gode film- og spiloplevelser med i købet. Den kan naturligvis også bare bruges som helt almindelig fladskærm, og så behøver du naturligvis ikke sidde med 3D-brillerne på, når du bruger den.

For få år siden havde filmen Avatar biografpremiere, og den blev mildest talt en gigantisk succes. Faktisk så enorm, at filmen genoplivede den ellers stendøde 3D-filmgenre. Og det er lige præcis de samme fantastiske 3D-effekter fra biografen, som du får serveret derhjemme lige midt på skrivebordet.

Måske er du interesseret i ...