nyheder/sewalk140.jpg

Walkman-telefon til fitnessfolk

Sony Ericsson har løftet sløret for nye mobiltelefoner, som blandt andet omfatter to walkman-telefoner. Den ene er specielt til folk med en aktiv og sporty livsstil.

18. maj 2006

Naturligvis skal du ikke snydes for underholdning, når du vil holde både formen og forbindelsen i dit aktive liv. Det mener i hvert fald Sony Ericsson, som har tænkt på motionsglade folk, og udviklet walkman-telefonen W710i.

W710i med et hukommelseskort på 512 MB med plads til op til 1000 sange, og et indbygget 2 megapixel kamera. Telefonen kan desuden holde styr på dine præstationer, fx måle hvor langt og hvor hurtigt du løber, og tælle dine skridt dagen lang. W710i har endda en kalorietæller.

Derudover lancerer Sony Ericsson W850i, en walkman-telefon baseret på 3G-teknologien til hurtige downloads på det medfølgende 1 GB RAM-kort. Modellen er udstyret med 2 megapixels kamera, og er første skyde-telefon fra Sony Ericsson. En opladning kan ifølge beskrivelsen spille musik i op til 30 timer, før batteriet er tømt. Begge telefoner ventes på markedet i årets tredje kvartal.

Måske er du interesseret i ...