slå mobildata fra på ferien

Undgå en KÆMPE mobilregning!

Har du mobilen med på ferien, så læs denne artikel og undgå en af de helt store regninger.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at have mobilen med sig til udlandet. Har du ikke et abonnement, som specifikt gælder i de lande, du besøger, risikerer du nemlig at blive ruineret, når Dropbox eller Google Drev automatisk synkroniserer dine billeder, dit mobilstyresystem beslutter sig for at opdatere alle dine apps, eller junior streamer en film direkte fra udlandets mobilnetværk.

Kuren er simpel Slå mobildata fra på din mobil, og så slipper du for en ublu ferieregning fra din mobiludbyder, når du kommer hjem – du kan stadig lade Dropbox synkronisere billeder, opdatere apps, surfe på internettet og streame film, så længe det udelukkende foregår over et WiFi-netværk, fx fra hotelværelset, lobbyen, den nærmeste cafe, og så videre. Her kan du se, hvordan du slår mobildata fra på iPhone og Android.

iPhone Gå i Indstillinger og Mobil. Her slukker du mobildataene ved at trykke på knappen ud for Mobildata.

Android Her viser vi, hvordan man gør på en Samsung. Der kan være lidt forskel på de mange Android-smartphones, der findes, men grundprincippet er det samme. Gå i Indstillinger og Databrug. Her slukker du mobildataene ved at fjerne fluebenet ud for Mobildata.

Måske er du interesseret i ...