HTC One (M8)

Supermobil i metal

Mobilproducenten HTC har netop lanceret deres topmodel, HTC One (M8), der er efterfølgeren til den anmelderroste HTC One (M7).

27. marts 2014

Sidste år lancerede HTC smartphonen HTC One (M7), som blev rost til skyerne, blandt andet for dens design og højtalerne, der blev vurderet til at være de bedste højtalere i en smartphone nogensinde. Nu kommer HTC med efterfølgeren One (M8), der er forbedret på alle fronter.

De største ændringer er designet og kameraet. One er nu udført i et helt stykke aluminium, hvor der tidligere var et stykke plastik i midten. Kanterne er afrundede og telefonen har fået et mere metallisk udseende. Bagpå er der nu to objektiver, hvor det nederste er det egentlige kamera, mens det øverste måler dybden i billedet, så du kan flytte fokus, efter at billedet er taget.

Skærmen måler 5 tommer og er i fuld HD opløsning på 1080p. Operativsystemet er Android 4.4 med HTC’s egen brugerflade Sense 6, der helt ny i forhold til den tidligere model One (M7). Batteritiden skulle være forlænget med 40 procent, og du kan sætte telefonen i ekstrem strømsparetilstand, så batteriet kan holde ekstra lang tid, hvis din telefon er ved at løbe tør for strøm.

Det anslås at One (M7) er blevet solgt i fem millioner eksemplarer, så nu må vi se, om den nye model kan gøre den kunsten efter. HTC One (M8) fås i farverne grå, sølv og guld og kan købes hos de danske teleudbydere fra den 31.marts til en pris på 5.499 kroner.

Måske er du interesseret i ...