google duo

Super simpel videochat fra Google

Google er endelig klar med sit alternativ til Facetime og Skype.

16. august 2016

Google lancerer i disse dage deres helt nye videochat, Google Duo, til Android og iPhone. Appen skal blot have lov til at bruge kontaktoplysningerne på din telefon, og så finder den automatisk ud af, hvilke af dine venner der også bruger Google Duo.

Mest til Android-brugerne iPhone-brugere har i flere år nydt godt af Facetime som en simpel videochat-løsning, men på Android har der ikke for alvor været noget tilsvarende simpelt. Så selvom Google Duo virker til begge styresystemer, er det først og fremmest skabt for Android-brugernes skyld. Programmet er i øvrigt ligeglad med, hvilken telefon dine venner har. Det virker uanset hvad.

Se, hvem der ringer, før du svarer Hele Googles filosofi omkring Duo er, at det skal være så simpelt som muligt. Der er da heller ikke mange nyskabelser i forhold til konkurrenternes produkter. Google er dog stolte af især en af deres funktioner, og det er banke-på-funktionen, der lader dig begynde at filme, allerede inden din ven har taget telefonen. ”Det lader samtaler begynde med et smil,” som Google siger.

Google Duo bliver tilgængelig på Google Play og iOS App Store i denne uge

Måske er du interesseret i ...