Google_komdk_012012

Ring billigt til hele verden

Brug Google som dit telefonselskab, og spar penge. I de bedste tilfælde kan du spare over 98 procent på telefonregningen, hvis du taler i telefon via computeren.

6. november 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du ringer billigt til hele verden.

Internettelefoni? Kan det nu virkelig betale sig? Det er vist mest noget for nørder, der sidder foran skærmen og snakker med andre nørder.

Sådan var det for nogle år tilbage. Men nettelefoni er bedre end sit rygte. Man kan i dag ringe via pc’en stort set lige så simpelt som med den gamle vægtelefon. Og hvad vigtigere er: Man kan ringe til en hvilken som helst normal telefon på hele kloden, fastnet eller mobil. Modtageren behøver altså ikke at sidde og vente ved pc’en, viklet ind i hovedsæt, mus og tastatur.

Du skal stadig selv gøre lidt forarbejde, og som udgangspunkt er du nødt til at blive ved pc’en. Men prisen taler sit eget overbevisende sprog. Især hvis du skal ringe til fjerne lande, er der store beløb at spare.

Så hvad venter du på? Der kræves ikke andet end din pc, et sæt hovedtelefoner og en internetforbindelse. Se her i artiklen, hvor let det er, og se også den samlede prisoversigt sidst i artiklen. De aktuelle priser for at ringe til telefoner i udlandet via Google Voice finder du her.

Måske er du interesseret i ...