mobilepay

Populær app er gratis til år 2016

Programmet MobilePay til smartphones har været så stor en succes, at Danske Bank nu lader app’en være gratis to år længere end først proklameret.

Flere hundredetusinde danskere har på få måneder overført over 120 millioner kroner til hinanden ved hjælp af Danske Banks gratis mobilapp MobilePayApp’ens store succes betyder nu, at overførslerne forbliver gratis frem til år 2016 i stedet for udgangen af 2013, som Danske Bank tidligere har annonceret.

Det var ellers planen, at kunder fra andre banker efter nytår skulle slippe 10 ører i gebyr per overførsel, mens kunder i Danske Bank ville kunne bruge programmet ganske gratis. Den plan er nu udskudt i to år for den første million brugere, som henter programmet.

Indtil videre har cirka 430.000 brugere hentet den lille app, så den næste halve million vil altså stadig kunne bruge MobilePay kvit og frit frem til 2016, mens bruger nummer 1.000.001 og fremefter altså skal betale det beskedne beløb hver gang, der skal overføres penge.

Danske Bank er ikke eneste bank, der tilbyder mobile overførsler. Et samarbejde mellem blandt andet Nykredit, Nordea, Sydbank og Arbejdernes Landsbank har lanceret betalingsformen Swipp, der dog kun kan bruges af kunder fra de respektive banker. Swipp er i modsætning til MobilePay ikke en separat app, men en funktion i pengeinstitutternes mobilbank.

Måske er du interesseret i ...