nyheder/opera2m140.jpg

Opera Mini bliver større

Ny udgave af webbrowser til mobiltelefoner gør det muligt at hente musik, billeder og dokumenter. Opera Mini 2.0 er gratis og virker på stort set alle nyere telefoner.

Den nye Opera Mini version 2.0 indeholder flere spændende forbedringer. Du kan nu downloade billeder, MP3er, dokumenter med mere direkte på telefonen. Desuden byder det mobile program på nye udseender, multisøgning, hurtig adgang til bogmærker og forbedre navigering.

Opera Mini er en webbrowser, der gør det muligt at surfe på internettet med selv de mindst avancerede mobiltelefoner. Blot de understøtter Java-teknologien, hvilket de flere modeller af nyere dato gør.

Det smarte ved Opera Mini er, at når brugeren besøger en internet-adresse, bliver siden komprimeret og omkodet på en server, inden den når din mobiltelefon. Det betyder, at webstedet tilpasses din telefon, og du sparer penge på trafik, fordi sidens datastørrelse typisk ender på 10 til 30 pct. af det oprindelige indhold.

Opera Mini 2.0 er gratis og fås på alle nordiske sprog, herunder naturligvis også dansk. Mobilbrowseren har ifølge Opera flere end 2,5 millioner brugere.

Måske er du interesseret i ...