De nye OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro set fra forskellige vinkler, så man kan se alle kameraer
OnePlus

Det populære mobiltelefonfirma OnePlus er klar med to nye telefoner: OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

OnePlus præsenterer nye telefoner

Det populære mobiltelefonfirma OnePlus er klar med to nye telefoner: OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

OnePlus er stadig et forholdsvist nyt mærke på telefonmarkedet, men er allerede et populært mærke blandt forbrugere verden over.

Firmaets succes er hovedsageligt opbygget omkring, at OnePlus har tilbudt telefoner med samme specifikationer som de dyreste telefoner på markedet, men til en mere overkommelig pris.

Nu er OnePlus klar med to nye telefoner, OnePlus 8 og 8 Pro, med opgraderet kamera, skærm og meget mere, men også til en noget højere pris end sidste års model.

Nyt i OnePlus 8

Bagsiden af OnePlus 8 i farverne Glacier Green, Onyx Black og Interstellar Glow
OnePlus 8

OnePlus 8 fås i tre forskellige farvevarianter, og med 128 eller 256 GB lager.

OnePlus 8 har en ny Fluid AMOLED skærm på 6,55 tommer og en opløsning på 1080x2400 pixels. Desuden har skærmen en opdateringsfrekvens på 90 Hz, der giver dig en mere flydende oplevelse, når du bruger telefonen.

OnePlus 8 har hele tre kameralinser på bagsiden; et hovedkamera på 48 megapixels, en ultravidvinkellinse på 16 megapixels og en makrolinse på 2 megapixels. Desuden er der en linse på 16 megapixels forpå til selfies.

Du kan købe OnePlus 8 med 8GB RAM og 128 GB lager eller 12GB RAM og 256 GB lager. Begge versioner har et batteri på 4300 mAh, og kan bruges med det nye 5G-netværk.

OnePlus 8 fås i farverne Glacier Grøn, Interstellar Glow eller Onyx Sort. 

Telefonen er i butikkerne fra d. 21. april, men kan allerede forudbestilles nu. Prisen er fra 5.399,-.

Nyt i OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro med sine fire kameralinser og tre farvevarianter.
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro har en særlig farvefilterlinse, som kan tage billeder med helt specielle effekter.

OnePlus 8 Pro har ligeledes en Fluid AMOLED skærm, men denne gang på hele 6,78 tommer og en opløsning på 3168x1440 pixels. Denne skærm har en opdateringsfrekvens på helt op til 120 Hz, som gør den særligt egnet til fx spil.

OnePlus 8 Pro har fire kameralinser: En hovedlinse på 48 megapixels, en telefotolinse på 8 megapixels, en ultravidvinkellinse på 48 megapixels og en særlig farvefilterlinse på 5 megapixels. Desuden et selfiekamera på 16 megapixels.

Som i OnePlus 8 kan du i OnePlus 8 Pro vælge imellem 8GB RAM og 128 GB lager eller 12 GB RAM og 256 GB lager. I denne model får du et batteri på 4510 mAh og trådløs opladning, og telefonen kan selvfølgelig bruges på 5G-netværk.

OnePlus 8 Pro fås i farverne Glacial Grøn, Ultramarin Blå og Onyx Sort. OnePlus 8 Pro er også i butikkerne d. 21. april, men kan forudbestilles nu. Prisen starter på 6.999,-.

Måske er du interesseret i ...