OnePlus 7 Pro telefon med fingeraftrykslæser
OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro har droppet hakket i toppen af skærmen, så der næsten ikke er nogen kanter tilbage.

OnePlus præsenterer ny serie af telefoner

Hvad enten du er på udkig efter en telefon, der vil få alle til at kigge en ekstra gang, eller du bare vil have budgetvenlig telefon med de bedste specifikationer, så har OnePlus 7-serien noget til dig.

15. maj 2019 af Martin Haverholm

Ved en storslået begivenhed, der fandt sted i tre storbyer verden over, viste den kinesiske smartphone-fabrikant, OnePlus, deres nye serie af premium-telefoner frem.

Serien består af OnePlus 7 Pro, der er firmaets nye topmodel, og den billigere OnePlus 7, som på overfladen ligner sidste års model, OnePlus 6T, men har en række forbedringer, blandt andet med hensyn til kamera-teknologien.

OnePlus præsenterede begge modeller for pressen, men til at starte med er det kun OnePlus 7 Pro, der kommer i handlen, nemlig d. 21. maj. 

Vil du hellere have fingrene i den billigere OnePlus 7, må du vente et par ugerlængere til 4. juni.

Så imponerende er OnePlus 7 Pro

Allerede når du ser OnePlus 7 Pro første gang, kan du se, at noget er anderledes.

I modsætning til de fleste andre telefoner i dag, har den ikke nogen “notch”, for at giv plads til kamera og sensorer i toppen af skærmen.

> Se, hvordan Samsung-fans på kreativ vis "skjuler" kamerahullet på Samsung Galaxy-mobilerne i denne artikel.

I stedet er der indbygget et “pop-up”-kamera, der automatisk skyder op af toppen, når du tænder for det frontvendte kamera. På bagsiden finder du hele tre kameralinser, med en opløsning på op til 48 megapixels.

OnePlus 7 Pro med den nye pop-up kamera i funktion.
OnePlus 7 Pro

En af de mest kendetegnende nyheder ved OnePlus 7 Pro er det smarte pop-up kamera, så du får en kæmpe skærm uden hul til kameraet, som konkurrenterne arbejder med. 

OnePlus 7 Pro i butikkerne 21. maj

Desuden er OnePlus 7 Pro OnePlus’ første telefon med QHD+ AMOLED skærm, der betyder ekstra skarpe billeder, og tilmed 90 H, der gør at videoer virker mere flydende og naturlige.

OnePlus 7 Pro fås i flere forskellige version, hvor forskellen er indbygget lagerplads og RAM. Den mindste udgave har 6 GB RAM og 128 GB lager, og den største har hele 12 GB RAM og 256 GB lager.

OnePlus 7 Pro er i butikkerne 21. maj og koster 5.399,- til 6.399,-

OnePlus 7 - med flere fine opdateringer

Selvom OnePlus 7 er en lidt billigere og mindre end 7 Pro, er der flere fine funktioner, der gør den værd at overveje som afløser for sidste års topmodel, OnePlus 6T.

På bagsiden finder du to kameraer på op til 48 megapixels, og den samme, opdaterede autofokus-teknologi, som du finder i OnePlus 7 Pro.

Du får også den nye Qualcomm Snapdragon 855-processor, som findes i OnePlus 7 Pro, samt RAM Boost-teknologi, der giver dig ekstra kræfter, når det gælder.

> Vores testredaktør var begejstret for forgængeren, OnePlus 6T. Læs anmeldelsen i Testzonen her

Bagsiden af den nye OnePlus 7-telefon, der viser de nye kameraer
OnePlus 7

OnePlus 7 har haft glæde af nogle af de samme opdateringer som OnePlus 7 Pro - blandt andet hvad angår kamerateknologi.

Fokus på fingeraftryk i OnePlus-nyheder

Både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro har desuden en ny, forbedret fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, der er betydeligt hurtigere end den, du fandt i OnePlus 6T. 

Derudover har begge modeller Dolby Atmos stereo højtalere, så du får endnu bedre lyd.

OnePlus 7 fås i to forskellige versioner, én med 6 GB RAM og 128 GB lager, og én med 8 GM RAM og 256 GB lager.

OnePlus 7 er i butikkerne fra 4. juni og koster 4.299,- til 4.799,-

> Vi glæder os til at teste de nye OnePlus-modeller - og vi er spændte på at se, om de gør sig fortjente til en plads på vores liste over de tre bedste mobiler i 2019.

Måske er du interesseret i ...