Office logo

Nu er Office gratis på din smartphone

Hent Microsoft Office gratis til din smartphone. Du får hele kontorpakken kvit og frit, hvis du har en Android-telefon eller iPhone.

Microsoft Office har i lang tid været tilgængelig på iPhone og Android, men før i tiden skulle du have et Office 365 abonnement for at kunne oprette eller skrive i dokumenter. Det skal du ikke mere. Fra i dag af skal du kun have en Windows-konto som er helt gratis. Microsoft har også udgivet Office til iPad, her skal du dog betale for et Office 365 abonnement, hvis du vil redigere i dine dokumenter.

I mobilversionen af Word kan du skrive, tilføje kommentarer og lave få ændringer i skrifttype og størrelse. I Excel og PowerPoint er det også kun de mest basale funktioner, som at lægge tal sammen og redigere tekst, der er tilgængelige. Det er dog stadig meget nyttigt, hvis du mangler at rette et komma eller slette en side i dit PowerPoint-show.

En smart funktion er at programmet automatisk gemmer dine redigerede dokumenter på Microsofts online drev OneDrive, så du kan åbne dem på din computer.

Microsoft Office kan hentes til Android i Google Play og til iOS i Apples App Store. iPad versionen kan kun hentes I App Store.

Sådan henter du Microsoft Office Mobile til din telefon 1. Gå ind i dit Googles Play Butik vha. din telefon. 2. Søg efter "Microsoft Office Mobile" 3. Vælg installér 4. Du får nu Office gratis til din smartphone.

Måske er du interesseret i ...