bor ikke iphone

Video: Narrer folk til at bore hul i iPhone 7

Mange har ødelagt deres telefon i jagten på det manglende jackstik.

27. september 2016 af Mikkel Jacobsen

En Youtube-video, der er set mere end 10 millioner gange, har tilsyneladende lokket en del iPhone 7-ejere til at bore hul i bunden af deres nye telefoner i forsøget på at skaffe det meget omtalte manglende jackstik til hovedtelefoner tilbage. Det kunne flere af kommentarerne til videoen i hvert fald tyde på.

For mens langt de fleste af kommentarerne lader til at være med på spøgen, så er der også flere Youtube-brugere, som råber om hjælp og brokker sig, fordi tricket ikke virkede for dem, og deres telefoner nu hverken vil tænde eller lade op. Andre brugere kommer dem drillende til undsætning med råd om at bruge en anden størrelse bor, eller fortæller dem, at de har boret det forkerte sted.

iPhone 6 i cola Videoen er lavet som en ret almindelig instruktionsvideo, og kan derfor virke troværdig ved første øjekast. Men det at bore hul i en dyr smartphone for at finde et ”skjult” jackstik, og at Youtube-kanalens andre videoer blandt andet handler om at koge en iPhone 6 i cola og smadre en Samsung Galaxy Note 7 med en hammer, burde nok få alarmklokkerne til at ringe hos de fleste.

Se selv det tossede projekt her:

Måske er du interesseret i ...