iphone7

Ny iPhone afsløres i september

Her er, hvad du kan forvente af den nye Apple-telefon

17. august 2016 af Mikkel Jacobsen

Rygterne har i mere end et halvt år svirret på internettet, men nu er det snart tid til den officielle afsløring af, hvad det er, Apple har i støbeskeen til sine mange iPhone-fans.

Det seneste rygte går på, at den nye telefon skulle være helt vandtæt. Det hænger sammen med et andet rygte, der siger, at det klassiske 3,5mm hovedtelefonstik ikke længere vil være en del af telefonen. Måske prøver Apples designere at lappe så mange huller som muligt?

Større batteri og bedre kamera En mere oplagt forklaring på det manglende hovedtelefonstik er dog nok, at der har været brug for så meget plads som muligt inde i telefonen, for at give plads til et langt bedre batteri end de tidligere udgaver har haft.

I afdelingen for mere sandsynlige rygter finder vi et forbedret kamera og en større processorkraft. Desuden kan vi nok godt regne med, at der igen i år udkommer to modeller i forskellige størrelser.

Forudbestillinger fra 9. september Apple afslører ikke noget, før de er klar med deres konference d 7. september, men det forhindrer altså ikke den sædvanlige strøm af rygter og lækkede informationer. Desværre har der endnu ikke været noget, der slår dengang, hvor en iPhone 4-prototype blev glemt på en bar af en Apple-medarbejder.

Hvis sladderen holder stik, åbnes der for forudbestillinger fredag d 9. september, hvorefter de to iPhone 7-modeller udkommer fredag d 23. september til de samme priser som iPhone 6-modellerne.

Måske er du interesseret i ...