Apples iPhone SE er ifølge rygterne på vej i starten af 2018.

iPhone SE 2: Ny version af iPhone rygtes på vej i 2018

Apple er eftersigende på vej med en ny iPhone, nemlig iPhone SE 2. Ifølge rygterne kommer mobiltelefonen på hylderne i første halvdel af 2018.

3. januar 2018 af SLO

Hvis du er på udkig efter et billigt alternativ til den stjernedyre iPhone X (der koster i omegnen 10.000 kroner), er der godt nyt på vej til dig i det nye år.

Ifølge hjemmesiden Macrumors er Apple på vej med iPhone SE 2 i første halvdel af 2018.

> Læs alt om iPhone her

Første telefon kom i 2016

Den første iPhone SE udkom i 2016 og var udstyret med en mindre skærm end den nye generation af smartphones. Telefonen fik ikke en opgradering i 2017.

Det er endnu usikkert, hvordan den nye iPhone SE ser ud, men den første af slagsen havde en 4-tommer skærm, A9-processor, to gigabyte hukommelse og et 12-megapixel bagkamera.

iPhone SE
iPhone SE

Den første iPhone SE udkom i 2016. Den var noget mindre end de nye iPhones med store skærme. Nu rygtes en version 2 på vej i 2018.

© iPhone SE

Det taiwanesiske medie Focus Taiwan har tidligere rapporteret, at en underleverandør i Indien i 2017 begyndte at gøre klar til den nye telefon.

Hold dig opdateret på om nyt om den nye smartphone og meget andet ved at skrive dig op til vores gratis nyhedsbrev eller tegne abonnement på Komputer for alle.

Lige nu får du en powerbank i lækkert design, når du tegner abonnement på Komputer for alle. Så har du altid ekstra strøm til din mobiltelefon, når du er på farten. Få 2 numre af bladet og powerbank for kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner.

Måske er du interesseret i ...