Verdens hurtigste smartphone

De første test af den nye iPhone 8 Plus lover rigtig godt for Apple. 

© Shutterstock

iPhone 8 Plus er verdens hurtigste telefon

De første test af Apples nye iPhone er dukket op, og dommen er klar: iPhone 8 Plus er verdens hurtigste smartphone.

27. september 2017 af Peter Skovbjerg Jensen

Den nye iPhone 8 og 8 Plus bliver testet overalt i verden lige nu. Selvom det er en meget personlig vurdering, hvilken smartphone der er bedst, så står en ting nu klart: iPhone 8 Plus er ubetinget verdens hurtigste smartphone.

Testsiden Tom’s Guide har testet den nye iPhone, og resultaterne er mildest talt imponerende. iPhone 8 Plus er i test 54 procent hurtigere end den største konkurrent Samsung Galaxy Note 8.

4K-videoredigering bliver ofte brugt til test, da det er meget krævende for en processor. Her viste iPhone 8 Plus endnu mere imponerende resultater. Den klarede sin opgave på 43 sekunder – til sammenligning tog det 3 minutter for Samsung Galaxy Note 8.

Hvis du vil se, hvordan de to topmodeller i øvrigt klarer sig på specifikationerne, kan du læse med her. 

iPhone 8 Plus er hurtigere end MacBook Pro

De imponerende resultater skyldes den nye ”A11 Bionic”-chip, som Apple har udviklet til iPhone 8 og iPhone X. 

Faktisk er den så kraftig, at den ikke bare overgår andre telefoner, men også Apples egen 13 tommer bærbare computer MacBook Pro, der har en Intel Core i5 processor.

Selvom iPhone 8 er omkring 10 procent hurtigere end Macbook Pro, så kan den næppe erstatte den. Det siger manden bag Geekbench, det værktøj, der er brugt til at udføre disse test. Telefoner er nemlig ikke bygget til længere krævende opgaver, på samme måde som en computer er.

Ikke desto mindre har Apple nu leveret en ekstremt hurtig processor, som Android-smartphones vil få meget svært ved at følge med.

Læs alt om iPhone her

Måske er du interesseret i ...