iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Flere har oplevet, at batteriet i iPhone 8 Plus udvider sig og gør mobiletelefonen ubrugelig. 

© Shutterstock

iPhone 8 Plus’ batteri kan ødelægge telefonen

To uger efter udgivelsen af den nyeste iPhone, har der været flere meldinger om problemer med batteriet, der totalskader telefonen.

Millionvis af iPhone 8 Plus-telefoner er blevet solgt verden over de sidste to uger, siden den blev udgivet. Nu begynder der dog at vise sig problemer med batteriet.

Der har indtil videre været seks bekræftede tilfælde, hvor telefonen er brudt åben ved skærmen, fordi batteriet i telefonen har udvidet sig. 

I nogle af tilfældene har mobilen allerede været ødelagt, da den er taget ud af kassen, og i andre tilfælde er det først sket, da telefonen er blevet opladet.

Apple har udtalt, at de er i gang med at undersøge, hvad der forårsager problemet. Da telefonen kun har været ude i to uger, kan det forventes, at flere tilfælde vil komme frem i lyset.

I løbet af de to uger har test vist, at iPhone 8 Plus nok pt er verdens hurtigste smartphone.

iPhone 8 Plus eksploderer ikke

Problemerne med iPhone 8 Plus’ batteri vil for nogle fremkalde ubehagelige minder om sidste års Samsung Galaxy Note 7, der var udstyret med et til tider eksploderende batteri

Der er endnu intet, der tyder på, at problemerne med iPhone 8 er lige så farlige eller udbredte, som de var med Galaxy Note 7.

Det er dog for tidligt at vurdere, om det er et generelt problem, eller om det er enkelte defekte iPhone 8 Plus-enheder. 

Hvis du har købt en iPhone 8 Plus, og oplever lignende problemer, kan den erstattes eller repareres hos forhandleren som en del af den normale garanti.

Måske er du interesseret i ...