iPhone 7 med æske

iPhone 7 var fed, men ikke revolutionerende.

© Shutterstock

8 friske iPhone 8-rygter

Det fyger med rygter om den kommende jubilæumsudgave af Apples iPhone. Vi har samlet otte af de mest interessante rygter om iPhone 8.

23. februar 2017 af Mikkel Jacobsen

2017 er året for iPhones 10 års jubilæum, og det lader til, at Apple har sat alle sejl ind for at gøre den næste iPhone til noget helt særligt.

Her får du otte af de mest interessante rygter om jubilæumsmodellen, iPhone 8, vi har kunnet finde hos sædvanligvis troværdige kilder.

Det siger rygterne om iPhone 8

1. 3D-kamera

I stedet for at bruge fingeraftryk til at låse op for telefonen, vil iPhone 8 bruge et avanceret 3D-kamera til at registrere dit ansigt. Det er oplagt at forvente, at 3D-kameraet også vil kunne tage nogle vildt seje selfies.

2. Vild skærm

IPhone 8 bliver udstyret med OLED-skærme, og det vil betyde en stærk forbedring af billedkvaliteten i forhold til ældre iPhones. 

OLED, der også er kendt fra nyere Samsung-telefoner, giver flottere farver, bedre kontrast og kræver ikke baggrundsbelysning. 

Det betyder, at Apple højst sandsynligt kan gøre iPhone 8 endnu tyndere, end den er i forvejen, og give mulighed for at skærmen løber helt ud til kanten af telefonen istedet for at som nu sidder i en ramme.

3. Ingen knapper

Det er slut med knapper på fremtidige modeller af iPhone. De erstattes af touchfelter, som tjener de samme funktioner, du hidtil har været vant til. 

Apple vil så gerne have, at iPhones bliver mere og mere vandafvisende, og dette kan være endnu et skridt i den retning.

4. Trådløs opladning

Den kommende iPhone 8 lades op ved at placere den på en platform, som trådløst overfører strøm til telefonen. 

Det er altså så nemt at lægge telefonen til opladning som at lægge den på et bord eller en hver anden overflade.

5. Masser af plads

32GB lagerplads bliver det nye minimum for iPhone 8, og den næste omgang telefoner vil kunne rumme helt op til 256GB. Der bliver altså plads til tonsvis af apps, billeder og musik, uanset hvilken model af iPhone 8 du vælger.

6. Ny udgivelsesdato

Normalt bliver nye iPhones præsenteret i september, men rygtet siger, at den kommende iPhone 8 bliver lanceret allerede i juni i år.

7. Apple dropper Lightning-stikket i iPhone 8

Da de præsenterede iPhone 7 havde de droppet Jackstikket til hovedtelefonerne, og nu er det så Lightning-ladestikket, der blev introduceret med iPhone 5 i 2012, der må lade livet. 

Rygterne siger, at det denne gang bliver stikket erstattet af et USB-C-stik, som Apple allerede bruger i sine Macbooks.

8. Luksus-udgave med nyt navn

I artiklen her kalder vi den nye iPhone for iPhone 8, men vi aner ikke, om det er det, den kommer til at hedde. 

Der er naturligvis grund til at tro det, når nu de sidste mange iPhones har haft numre, men der går også rygter om, at telefonen kommer til at hedde iPhone X (som i romertallet 10) i anledning af telefonens 10-års jubilæum. 

Andre rygter siger, at Apple udkommer med hele tre nye telefoner i år. En opgradering af den eksisterende iPhone 7, en iPhone 8 og en luksus-version. Ifølge disse rygter er det sidstnævnte, der kommer til at bære navnet iPhone X. Den kommer angiveligt til at koste 1000$ eller omkring 7000 kroner.

Vi glæder os meget til at se, hvad det ender med - og til at få den nye iPhone i hænderne.

Måske er du interesseret i ...