iphone7-2

iPhone 7 præsenteret – Hvad kan den så?

Vandafvisende, men uden hovedtelefonstik

8. september 2016 af Mikkel Jacobsen

Der var flere nye tiltag, da Apple i går aftes præsenterede deres seneste række af produkter. De helt store revolutioner lader stadig vente på sig, men der er masser af lækkert kram for folk, der synes, at det er på tide at opgradere til nyt. Mere lagerplads, bedre kamera, pænere skærm og en ny processor, som bør gøre de nye iPhones til de hurtigste telefoner til dato.

iPhone 7 kommer som sine seneste forgængere i to versioner. Den almindelige størrelse, og 7 Plus, der er hurtigere og i størrelse stadig halvvejs mellem en telefon og en tablet. Kameraet er endnu en gang forbedret på begge telefoner – især på 7 Plus, der har fået en masse fototricks, som normalt kun ses på mere professionelle kameraer.

Vandafvisende Telefonerne fås i 32GB, 128GB og 256GB-versioner, og vil være vand- og støvafvisende. Apple har som rygtet fjernet hovedtelefonstikket, for at kunne lappe de sidste huller i designet og gøre telefonerne endnu tættere. Nu er det mindre farligt at tabe telefonen i toilettet eller snakke løs i regnvejr.

iphone 7-3

Adapter til hovedtelefoner Hvordan skal vi så høre musik? Løsningen er en adapter, som laver strømstikket om til et 3.5mm hovedtelefonstik. Det følger med i pakken, og er ikke så uelegant, som man kunne have frygtet. Senere på året udgiver Apple et sæt trådløse hovedtelefoner, som kommer med en batteripakke, der kan give op til 24 timers batteritid på farten. Prisen for disse er Apple i en nøddeskal: Godt og vel 1.379 kroner.

Forudbestil fra fredag Telefonerne kan forudbestilles fra danske forhandlere fra fredag den 9. september, og der vil det også vise sig, hvad de danske priser bliver. Men regn med at iPhone 7 kommer til at koste cirka det samme som iPhone 6. Det lader dog til, at iPhone 7 Plus bliver en anelse dyrere end iPhone 6 Plus. Men det vil vise sig i morgen.

Havde man glædet sig til større omvæltninger, måtte Apple skuffe. Men deres produkter er som altid elegante og funktionelle, hvis man er villig til at stikke hånden dybt i pengepungen.

Samarbejde med Nintendo Nå ja, og så udkommer der et Super Mario-spil på App Store inden jul. Nintendo har længe varslet et indtog på telefonerne, og det er altså nu ved at være tid. Til foråret lanceres også Animal Crossing og Fire Emblem. Det er hyggelige titler, som længe har været meget populære på Nintendos håndholdte maskiner, og de virker derfor helt oplagte at have liggende på mobiltelefonen.

Måske er du interesseret i ...