Skal din næste telefon være Apple eller Android?
Ny telefon

Skal din næste telefon være Apple eller Android?

© Shutterstock

3 fantastiske alternativer til iPhone

Apple er klar med flere nye iPhone-modeller, men behøver en toptelefon egentlig at koste så meget? Svaret er NEJ! Her er tre billigere Android-konkurrenter.

Apple har endnu engang sendt nye iPhone modeller på gaden, men det er vel egentlig ikke strengt nødvendigt at købe en telefon, som er så dyr, at du må optage et realkreditlån for at få råd til den. 

Læs også: Apple lancerer nye iPhones - få overblikket her

Her er tre gode bud på Android-telefoner, som er noget billigere end de nye iPhones. Og som udmærke sig på forskellige områder:

1. Størrelse: Sony Xperia XZ2 Compact

Hvis du foretrækker en mindre mobil, har du de seneste år fået færre og færre muligheder. Den store skærm er nemlig blevet et salgsargument for alle de store producenter af telefoner.

Men det gælder ikke Sonys Compact-telefoner. 

Den nye Sony Xperia XZ2 Compact er med sin højde på 13,5 cm omkring 2 cm kortere end de fleste af konkurrenterne – og det er den, imens der ikke er blevet skåret på ydelsen.

Indeni har Sony Xperia XZ2 Compact alt det, der kan forventes af en toptelefon. Et lidt mindre batteri på 2870 mAh bliver opvejet af, at skærmen er mindre. Derfor holder batteriet også nemt til en dag med normalt brug.

Samtidig er telefonen udstyret med den nyeste Snapdragon 845 processor og 4 GB ram, hvilket giver en kraftfuld telefon.

> Læs hele testen af Sony Xperia XZ2 Compact i Testzonen her.

Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2 Compact

Det lille design gemmer på kræfter svarende til de større flagskibe.

© Sony

2. Kamera: Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro er Huaweis nye topmodel. Designet er blevet kritiseret for at minde for meget op iPhone, men telefonen er unægtelig utroligt flot. 

På bagsiden sidder telefonens tre kameraer i den ene side af en flot bagbeklædning, der dog holder utroligt godt fast på fingeraftryk. 

På forsiden dækker skærmen næsten hele telefonen med en fingeraftrykslæser i bunden og et indhug til højttaler og kamera i toppen. 

> Læs hele vores test af Huawei P20 Pro i Testzonen her.

Huawei P20 Pro Skærmen fylder næsten hele forsiden.
Huawei P20 Pro

Skærmen på Huaweis topmodel går til kanten ligesom de nye iPhones.

© Huawei

3. Holdbarhed: CAT S61

Alt ved CAT S61 vidner om, at telefonen er designet med hensigt på at blive brugt af håndværkere og gør-det-selv-folk, der ikke altid kan pakke deres telefon ind i vat: 

Rammen er af formstøbt aluminium, der gør hele konstruktionen ekstra stabil; bagsiden er belagt med gummi, så telefonen både ligger sikkert i en handskebeklædt hånd og på en glat overflade og både udgangen til hovedtelefoner og til opladning via USB type C er sikret med et vandtæt dæksel.

> Læs hele vores test af CAT S61 i Testzonen her.

Telefonen er lige så solid, som den ser ud.
CAT S61

Håndværker-telefonen fra CAT er lige så solid, som den ser ud.

© CAT

> Nyd bedre lyd ved din pc – uden at forstyrre resten af familien. Lige nu får du høretelefoner med 2 numre af Komputer for alle samt e-bogen “Alt om streaming” for kun 59,50 kroner + porto. Du sparer 407 kroner. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...