iPhone 6 (2)

iPhone fyldt med fejl

Apples første opdatering af deres styresystem iOS 8, har resulteret i næsten ubrugelige telefoner, men den seneste opdatering skulle løse problemerne.

26. september 2014

Det har ikke været en drømmestart for Apples lancering af iPhone 6, den større 6 Plus og deres nye styresystem iOS 8. Det startede med de danske teleselskaber, der advarede mod at opdatere din gamle iPhone til iOS 8, da omstillingsfunktionen ikke virkede.

Da opdateringen, 8.0.1 endelig kom, blev det ikke meget bedre. Kunder fra hele verden klagede over, at deres iPhone 6 var blevet stort set ubrugelig, fordi den ikke kunne forbinde til netværket og fingeraftrykslæseren pludselig ikke fungerede. Brugere af iPhone 4S, 5, 5S og 5C har ikke haft nogen problemer med opdateringen.

Nu har Apple så frigivet en ny opdatering 8.0.2, der skulle fikse de fleste problemer. Samtidig har firmaet fjernet opdateringen 8.0.1 og lavet en vejledning til, hvordan du nedgraderer fra 8.0.1 til 8, så du kan bruge din telefon.

Så nu er det bare at vente og se, om den nye opdatering holder vand, eller om Apple skal ud og rette problemer endnu en gang.

De nye iPhones kan købes i de danske butikker fra i dag d. 26. september. Priserne starter ved 5.199 kroner for iPhone 6 og 5.999 kroner for iPhone 6 Plus.

Måske er du interesseret i ...