gratis/skype_ikon.png

Fri internettelefoni

Med Skype kan du ringe til andre Skype-brugere over hele verden ganske gratis. Dette umådeligt populære program benyttes af cirka 10 millioner mennesker, de bruger det til at tale sammen, chatte med, udveksle filer og holde konferencer.

22. november 2008
gratis/Skype.png

>> Hent programmet Programmet viser løbende, hvilke af dine venner og kontaktpersoner der også er tilgængelige, og lader dig uden videre ringe dem op. Andre vil sikkert foretrække at bruge chatfunktionen, der lader to eller flere skrive direkte til hinanden, lave sjov og sende filer. Hvis deltagerne har webcam tilsluttet computeren, kan Skype sørge for en egentlig videokonference, ligesom det også kan styre et telefonmøde med op til fem deltagere. Den indbyggede telefonbog sørger for at holde rede på dine kontaktpersoner, både på Skype og med almindelige telefoner. Folk skal have din tilladelse, for at de kan tilføje dig som kontaktperson. Hvis du i en periode ikke vil forstyrres af Skype, kan du med et museklik få programmet til at fortælle dine venner, at du ikke vil forstyrres, ikke er til stede eller endda logget helt af.

Hvis du vil ringe til almindelige telefoner, kan det også lade sig gøre ved at købe funktionen SkypeOut. Det er ikke gratis, men stadig billigere end at bruge almindelige telefoner. Du kan også købe et helt almindeligt telefonnummer til Skype (SkypeIn), så folk med fastnet- eller mobiltelefon kan ringe til din Skype-telefon.

Måske er du interesseret i ...