LG Smartphones

Flere billige smartphones på vej

Der er budgetmodeller på programmet, når store mobilfabrikanter i disse dage præsenterer nye produkter.

Traditionelt præsenterer mobilfabrikanterne det nyeste og bedste, de har at byde på, på Mobile World Congress i Barcelona. Det er ofte her, de nye topmodeller ser dagens lys, men i år har flere mærker valgt at gå en lidt anden vej. Blandt andre Microsoft og Sony annoncerede nye smartphones i den lavere ende af prisskalaen.

Microsoft præsenterede to nye produkter, der ikke vil tvinge dig til at tømme bankkontoen; nemlig Lumia 640, som du vil kunne købe til omkring 1000 kroner, og 640XL, der vil koste cirka 1600 kroner.

Sonys Experia M4 Aqua forventes at blive lidt dyrere, omkring 2200 kroner, men til gengæld er den vandtæt og du får et bedre kamera end i Microsofts modeller.

En række andre mærker har også præsenteret mobiler til den prisbevidste forbruger. Blandt andet viste LG hele tre nye modeller, til mellem 800 og 1500 kroner.

Grunden til, at der fokuseres på billigere smartphones er, at markedet for telefoner i dette prisleje er hastigt voksende. Det gælder specielt nye mobilmarkeder som Indien og Kina, men også i Europa ses en stigning i salget af billigere mobiler.

Du skal dog ikke tro, at Microsoft, Sony og LG går helt over til at producere mobiler i lavpriskategorien. De forventes alle at lancere deres topmodeller senere på året.

Måske er du interesseret i ...