Læs også

CAT S61

Test: CAT S61

Sandberg Powerbank

Find den bedste powerbank til din smartphone

Moderne smartphones løber hurtigt tør for strøm, men en powerbank kan give telefonen et skud ekstra strøm, så den kan klare sig gennem dagen.

20. juli 2017 af Morten Skeldal Østergaard

Smartphones æder så meget strøm, at de har skabt et stort marked for transportable batterier med USB-udgang, de såkaldte powerbanks.

Med en powerbank i lommen kan du hurtigt lige give din telefon en opladning, hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Powerbanks fås i mange forskellige former og størrelser. En lille powerbank har typisk ikke så stor kapacitet, men til gengæld kan de fås helt ned i kreditkort-størrelse. Store powerbanks kan på den anden side levere masser af strøm, men er måske ikke så lette og elegante.

I Testzonen, Komputer for alles testunivers, kan du finde masser af tests af powerbanks og meget andet lækkert udstyr. Her er et par af de bedste powerbanks, vi har testet på det seneste:

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 Som navnet er Sandbergs powerbank vandtæt. Den er i det hele taget meget solid, og der er indbygget en lille LED-lygte, så du kan finde vej i mørke. http://test.komputer.dk/test/powerbank/sandberg/sandberg-waterproof-powerbank-6000/

TP-LINK 6700 mAh Power Bank TP Links powerbank er mere elegant og har samtidig lidt større kapacitet. Den egner sig godt til indelommen på en habitjakke eller i en håndtaske. http://test.komputer.dk/test/powerbank/tp-link/tp-link-6700-mah-power-bank/

Du kan finde mange flere powerbanks i Testzonen her.

Måske er du interesseret i ...