Kort over 3's mobildækning i Danmark

Kort over 3's mobildækning i Danmark

© 3

Find den bedste mobildækning

Der findes fire forskellige mobile netværk i Danmark, men ikke alle dækker dit område. Find det bedste netværk for dig her.

10. juni 2017

Telemarkedet i Danmark er liberaliseret, så du som forbruger kan vælge mellem omkring 50 forskellige mobilselskaber. Desværre findes der kun fire store selskaber med eget netværk, egne master og sendeudstyr - de resterende selskaber lejer sig blot ind på de fire selskabers netværk. 

Derfor har du reelt kun fire muligheder for at finde den bedste mobildækning, hvor du bor, men det kan ofte også være nok. Hvis det ene selskab giver elendig dækning i dit hjem, kan du have større held med et af de andre selskaber.

Find den bedste dækning

Start derfor med at kigge på dækningen hos de fire selskaber med eget netværk: YouSee, 3, Telia og Telenor. På hjemmesiden herunder kan du klikke på "Se dækning" ud for et af de fire selskaber og se, hvordan det ser ud i dit område.
Se selskabernes dækningskort her

Se hvilket netværk selskaberne bruger

Når du har fundet det af de fire netværk med bedst dækning, hvor du bor, er du klar til at vælge et mobilselskab - og her behøver du ikke kun vælge mellem de fire selskaber med eget netværk. På hjemmesiden herunder kan du se hvilket af de fire netværk alle Danmarks cirka 50 mobilselskaber anvender. Nu skal du blot vælge det selskab med bedst dækning og pris.
Se, hvilket netværk selskabet bruger 

Måske er du interesseret i ...