Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Få mere plads på telefonen

Er du ved at løbe tør for plads på din smartphone? Så får du her tre glimrende apps, der giver dig det meste af pladsen tilbage.

6. juli 2016

De fleste nye smartphones sælges med 16, 32 eller 64 GB lagerplads, men da styresystemet optager en del af den plads, kan du hurtigt få fyldt lageret op med dine apps, billeder og video. Når det sker, kan du ikke længere installere nye apps, ligesom telefonen generelt bliver langsom.

Er du den lykkelige indehaver af en smartphone med Android, kan du oftest udvide pladsen med et MicroSD-hukommelseskort, som fås til omkring 100 kroner, men dette er ikke en mulighed med en iPhone. Der findes dog en endnu nemmere, gratis og producent-uafhængig metode til at få pladsen på telefonen tilbage: Du skal blot installere en skytjeneste og gemme dine billeder og video her i stedet for på telefonen.

Sagen er nemlig den, at moderne telefoner har så gode kameraer, at blot få hundrede billeder kan bringe lagerpladsen i knæ. Vi anbefaler, at du henter en af disse fire gratis apps i Googles Play Butik eller Apples Appstore:

Microsoft OneDrive Google Drev Dropbox Keepit

Den sidste, Keepit, giver dig hele 50 GB gratis plads, hvis du er abonnent på Komputer for alle. Hos de andre må du nøjes med 5-10 GB, hvilket dog også er nok til at din smartphone igen har masser af fri plads.

Få 50 GB gratis plads hos Keepit her

Måske er du interesseret i ...