iPhone oplader

Din iPhone-oplader kan bryde i brand

Der en risiko for at visse iPhone-opladere kan overophede og starte en brand. Læs her, hvordan du ser om din oplader er ramt, og hvad du skal gøre.

16. juni 2014

Apple tilbagekalder nu et stort parti iPhone-opladere, fordi de i sjældne tilfælde kan overophede og udgøre en sikkerhedsrisiko. Opladerne er solgt sammen med iPhone 3GS, 4 og 4S i perioden oktober 2009 til september 2012.

For at tjekke om din oplader er ramt af fejlen, skal du kigge på teksten ved stikket. Hvis farven på ”CE” er mørkegrå og modelnummeret er A1300, er din oplader ramt af fejlen. Hvis ”CE” ikke er mørkegrå og modelnummeret er A1400, er din oplader sikker og du skal ikke bekymre dig.

Hvis din oplader er fejlramt, kan du få den byttet gratis til en ny i alle autoriserede Apple-forhandlere(husk at medbringe din iPhone). Det er blandt andet Humac og Eplehuset. Lige nu er der dog ventetid på 4-5 dage, før du kan få dig en ny oplader. Selvom du må undvære opladeren i nogle dage, kan du stadig bruge USB-stikket i din computer til at oplade din iPhone.

Måske er du interesseret i ...