Powerbank_Intenso_Go

Den bedste powerbank til Pokémon Go

Jagten på fantasifulde figurer i Pokémon Go dræner hurtigt batteriet i din mobiltelefon. Med en powerbank kan du nemt forlænge batteritiden.

29. august 2016 af Anders Daugaard

Pokémon Go er lige nu det populæreste spil til mobiltelefoner. Det er også et af de mest strømslugende spil, blandt andet fordi det bruger GPS-funktionen i din smartphone.

Hvis du vil fange Pokémon-figurer det meste af dagen, bør du væbne dig med et transportabelt batteri. Det er der allerede rigtig mange, der har valgt at gøre. Siden spillet blev lanceret, er salget af powerbanks steget dramatisk.

En powerbank fungerer som en nødlader, der kan give strøm til batteriet i din smartphone, når du ikke har mulighed for at lade den op med den almindelige oplader.

Powebanks fås i forskellige størrelser og kapaciteter, og nogle kan lade to eller flere telefoner eller tablets op på samme tid.

Hvis du vil have en powerbank, der kan oplade en telefon flere gange, skal du vælge en model med en kapacitet på mindst 5.000 mAh. En powerbank med en kapacitet på 10.400 mAh kan oplade din telefon 3-4 gange, afhængigt af, hvor kraftfuldt batteriet i telefonen er.

Du kan læse Komputer for alles stortest af 8 powerbanks her (kun for abonnenter).

Måske er du interesseret i ...