pokemon go plus

Armbånd skal sparke nyt liv i Pokémon GO

Forsinket i flere måneder - kommer det for sent?

12. september 2016 af Mikkel Jacobsen

I denne uge bliver det længe ventede armbånd Pokémon GO Plus langt om længe udgivet. Armbåndet skulle ellers have været ude i slutningen af juli, hvor Pokémon GO’s popularitet var på sit højeste, men produktionsvanskeligheder har forsinket det helt til nu.

> Læs alt om Pokémon Go - klik her

Armbåndet vibrerer og blinker, når du passerer et PokéStop, og et tryk på en knap lader dig indsamle genstande og fange eventuelle Pokémon. Så med armbåndet er der tilsyneladende ikke længere brug for at besvære sig med at kyle Pokéballs i knolden på de digitale kræ.

Monstre som følgesvende Der kommer også endnu en opdatering til spillet i denne uge. En af de større ændringer er muligheden for at udvælge en Pokémon, som vandrer rundt på kortet sammen med spilfiguren. Jo flere kilometer de går sammen, jo flere Candies tjenes der hjem. Candy er valutaen, der bruges til at udvikle dyrene.

Dalende interesse Men er det ved at være for sent med opdateringer og beklædningsgenstande til spillet? Der var et par måneder i løbet af sommeren, hvor ingen kunne snakke om andet end Pokémon GO, men nu lader luften efterhånden til at være gået mere eller mindre af ballonen.

Det vil vise sig, om der er stadig er liv i Pokémon GO, eller om det bare var et sommerhit.

Pokémon GO Plus er set her til 399 kroner

Måske er du interesseret i ...