iphone5c

Apple afslører to nye iPhones

To spritnye iPhone modeller er på vej til butikker verden over, og der er både noget til dem med en lille og stor tegnebog.

11. september 2013

Lige godt et år efter Apple præsenterede deres seneste iPhone, har virksomheden nu for første gang løftet sløret for to nye modeller på én gang. iPhone 5S og iPhone 5C hedder de nye medlemmer af Apples smartphone-familie, der nu har lidt for enhver smag.

iPhone 5S bliver den nye topmodel med en ny, hurtigere processor og fingeraftryks-sensor, så telefonen kan genkende sin ejer. Det skal både hjælpe til at åbne tastaturlåsen og bekræfte ejerens identitet, når der bliver købt programmer i App-store.

S-modellen kommer også til at understøtte alle de danske 4G-netværk, så alle nye ejere får gavn af de hurtige internetforbindelser. Med iPhone 5C er der tale om Apples første budgetmodel, men der er stadig kun tale om en billig iPhone og ikke en billig smartphone.

Indmaden er stort set den samme som i en iPhone 5, men udseendet adskiller sig en del. Det karakteristiske sorte eller hvide design med et metal- og glaskabinet er skiftet ud med polycarbonat, som er en utrolig stærk og slagfast type plastik. Kabinettet er farvet, så det er muligt at få en grøn, gul, blå, rød eller hvid Apple-telefon.

Hvornår telefonerne er at finde i danske butikker og til hvilken pris er endnu ikke offentliggjort, men de amerikanske priser for iPhone 5S ligger tæt op ad priserne for den seneste model. Derfor vil S-modellen formentlig koste i omegnen af 5.200 danske kroner, mens det forventes, at budgetmodellen vil koste cirka 4.000 kroner.

Måske er du interesseret i ...