I Komputer for alle nummer 6/2017 tester vi, hvor du får mest for dine penge, når du skal købe en smartphone.

Test: Her får du mest smartphone for pengene

En Android smartphone koster i dag fra under 1000 kroner til 10.000 kroner, men hvor får du mest smartphone for pengene?

Den bedste smartphone er den, der passer til netop dine behov. 

Vi er ikke ens, og vi bruger vores smartphone meget forskelligt, så når du skal finde den bedste – og billigste – smartphone, skal du først gøre dig klart, hvad du skal bruge telefonen til.

Bruger du mobilen til at se film eller serier på farten, er det en fordel med en stor skærm, men det er også vigtigt, at telefonen har et stort batteri.

Har din smartphone overtaget rollen som kamera, skal du gå efter det bedste kamera og det bedste objektiv og den bedste opløsning. 

Motorola smartphone vinder testen

Vi har i bladet Komputer for alle testet seks forskellige smartphones og vurderet dem efter, hvilke der er bedst til en pris under 2000 kroner og til en pris under 5000 kroner.

I den billige kategori vinder Motorola G4 Plus, der med sin store HD-skærm på 5,5 tommer er fremragende til at se film og video. Telefonen har desuden masser af funktioner, som fingeraftrykslæser, dual-sim og stor skærm, du normalt kun ser på meget dyrere modeller.

I Testzonen kan du se den samlede anmeldelse af Motorola G4 Plus og se anmeldelsen af de øvrige modeller i testen samt, hvilken telefon der vandt testen i prisklassen under 5000 kroner.

Motorola G4 Plus

Samsung Galaxy A3 SM-310

Sony Xperia XA

HTC 10 evo

Huawei P9

Sony Xperia X Compact

I Komputer for alle 6/2017, der netop er udkommet, kan du læse den fulde test og blive klogere på, hvad du skal holde øje med, når du skal investere i en ny smartphone.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse hele testen med det samme på din mobil eller tablet med app'en Wype.

Måske er du interesseret i ...