Samsung Galaxy S9

Især skærm og kamera imponerer i den nye Samsung Galaxy S9.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 har verdens bedste kamera og skærm

De første test af Samsung Galaxy S9’s kamera og skærm er nu kommet ud, og de ser mildest talt gode ude. Mobilens ydeevne er derimod ikke imponerende, hvis man skal tro de første tests.


Sidst i februar afslørede Samsung endelig deres nyeste topmodeller Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Og selvom vi her på Komputer for alle kun lige har fået vores testmodel af telefonen tilsendt, har flere amerikanske medier allerede haft fingre i den nye Galaxy-telefon.

DisplayMate, der specialiserer sig i skærmtest, har givet Samsung Galaxy S9’s skærm prisen som verdens bedste. 

DisplayMate kalder eksempelvis farvegengivelsen for praktisk talt perfekt og påstår, at den sandsynligvis er bedre end på dit 4K Ultra HD TV derhjemme, hvis du altså er indehaver at sådan et.

Også kameraet vinder i test. DxOMark, der er nettets mest anerkendte kameratester, har givet Galaxy S9 den højeste score nogensinde med 99 point i deres pointsystem. Her er det især Galaxy S9’s justerbare blænde, der får Galaxy S9 til at skille sig ud.

Læs alt som Samsung her

Test af Galaxy S9's ydelse giver skuffende resultater

Anderledes ser det dog ud hos de medier, der har haft mulighed for at køre et benchmarkprogram på telefonen. Benchmarkprogrammer vurderer en telefons ydelse, ved at teste hvor hurtigt den kan udføre visse beregninger. 

Her scorede Galaxy S9 ikke bare mindre end næsten alle nyere iPhones, men også mindre end forgængeren Galaxy S8.

Disse benchmarks blev udført på en udstillingsmodel af telefonen, så det er muligt, at de ikke stemmer med det helt færdige produkt. 

Vi glæder os til selv at vurdere Samsung Galaxy S9, når vi har haft tid til at gå i dybden med den nye telefon. Følg med her på siden, hvis du vil læse om vores oplevelser med den nye topmodel. 

Du kan læse vores test af mobiltelefoner, computere med videre i Testzonen. Her kan du også snart læse vores anmeldelse  af Samsung Galaxy S9 i næste uge.

Måske er du interesseret i ...