Samsung Galaxy Note 8
© Samsung

Samsung Galaxy Note 8 sætter salgsrekord

Efter sidste års katastrofale lancering af Samsung Galaxy Note 7, bryder Samsungs nye topmodel tidligere forsalgsrekorder.

Efter sidste års dramatiske tilbagetrækning af Samsung Galaxy Note 7, har Samsung uden tvivl fulgt ængsteligt med i lanceringen af den nye Galaxy Note 8.

Forgængeren viste sig at have et batteri, der havde en tendens til at gå op i flammer eller ligefrem eksplodere. Firmaet har derfor reklameret med deres nye system til test af smartphone-batterier, der skulle opfange enhver defekt.

Kunderne ser ud til at stole på Samsung. Den nye model har nemlig overgået forgængeren og alle andre smartphones i Note-serien i forsalg. Det udtaler Samsung i en pressemeddelelse.

Læs mere om Android-telefoner her

Forsalg med fordele

Noget af Samsungs rekordstore forsalg kan muligvis forklares med de tilbud, firmaet giver, hvis du forudbestiller telefonen.

Ved forudbestilling får du gratis en ”DeX station” til en værdi af 1.200 kroner, der essentielt gør din mobil til en lille stationær computer. Nogle forhandlere har i stedet tilbudt Samsungs 360 graders kamera eller en trådløs oplader som en del af forudbestillings-tilbuddet.

Galaxy Note 8 kommer på hylderne den 15. september, blot 3 dage efter at Apple afslører, hvad der forventes at være Note 8’s største konkurrent. 

Samsung Galaxy Note 8 koster 7.749 kroner i forsalg og kan forudbestilles på Samsungs hjemmeside.

Måske er du interesseret i ...