Samsung Galaxy S5 Neo

Prisjagt: Spar 35 procent på smartphone-testvinder!

Samsung Galaxy S5 Neo vandt stortesten i seneste nummer af Komputer for alle – se her, hvordan du får den billigst.

14. marts 2016

Den solide og højtydende smartphone Samsung Galaxy S5 Neo vandt stortesten af smartphones til under 3.000 i seneste nummer af Komputer for alle (læs hele testen her)

Samsungs Android-telefon blev især fremhævet for sit fremragende kamera og imponerende batteritid, der suverænt slog alle konkurrenterne i testen. Vores tester skrev bl.a.:

”Galaxy S5 Neo er testens vinder, fordi den er kraftfuld, batteriet holder imponerende langt på en opladning og kameraet kan tage flotte og skarpe billeder med naturlige farver”. > Læs testen af Samsung Galaxy S5 Neo her

Køb Samsung Galaxy Neo 5 billigst Hvis du sørger for at kigge dig for i butikker og webshops, er der rigtigt mange penge at spare på testevinderen fra Samsung.

Et pristjek foretaget den 14/3 viser, at du faktisk sparer hele 35 procent, hvis du køber Komputer for alles testvinder det billigste sted i stedet for det dyreste. Alle priser er inkl. billigste forsendelse og uden abonnement for Galaxy Neo 5 Black:

2.344 kroner Goblue www.goblue.dk

2.372 kroner Power www.power.dk

2.442 kroner Mobilpart www.mobilpart.dk

2.495 kroner ProShop www.proshop.dk

2.895 kroner Elgiganten www.elgiganten.dk (ikke på online-lager - skal hentes i butik)

2.990 kroner Dustin www.dustinhome.dk

Prisoverblik og links er samlet ved hjælp af prissammenligningsmaskiner, hjemmesider og tilbudsaviser den 14/3 2016. Du vil derfor muligvis opleve ændrede priser i forhold til vores. Komputer for alle kan ikke på baggrund af pristjekket anbefale bestemte forhandlere, men henviser blot til aktuelle priser. Vi anbefaler altid at tjekke andre kunders anmeldelser af webshops, før du handler.

Måske er du interesseret i ...