ID2ME

Opdatering til dansk smartphone

Danske ID2ME er klar med en stor opdatering til deres telefon ID1, og begynder samtidig at sælge deres telefon i Tyskland.

18. marts 2016

Nu er Danmark ikke længere stor nok til det nystartede smartphonefirma ID2ME. Firmaet er netop begyndt at sælge deres smartphones på det tyske marked igennem deres nye, tyske hjemmeside.

Ud over lanceringen på det tyske marked, har ID2ME også netop udgivet en stor opdatering til ID1s styresystem. Opdateringen kommer efter, at ID2ME har fået gode råd og kritik fra deres brugere.

Opdateringen inkluderer blandt andet en bedre kamera-app og en generelt opdateret brugerflade – fx kan brugere nu selv indstille telefonens reaktionstid, så det er nemmere at navigere rundt i telefonens funktioner.

ID2ME har siden lanceringen af deres første telefon, ID1, i januar haft planer om at udvide handlen til andre markeder end det danske, og forventer desuden at sælge deres telefoner i mindst ét land mere, inden udgangen af 2016.

Samtidig med opdateringen af styresystemet og lanceringen i Tyskland, sætter firmaet prisen ned på ID1, der nu kan købes på ID2ME.com for 2.995 kroner.

Måske er du interesseret i ...