Samsung Galaxy Note 8


© Samsung

Ny Samsung Galaxy Note 8 telefon afsløret

Den nye Samsung Galaxy Note 8 er officielt afsløret. Allerede nu har flere forhandlere udgivet specifikationerne til den nye smartphone.

Samsungs nye mobiltelefon er klar. Samsung Galaxy Note 8 er Samsungs hidtil teknisk stærkeste smartphone på markedet, samtidig med at den bliver mærkbart større end Galaxy S8 Plus.

Der har længe været spekulationer om, hvad den nye telefon vil indeholde. Nu er nogle af disse rygter blevet bekræftet.

Ny teknik i Samsung Galaxy Note 8

Den nye telefon har masser af ny teknik. Blandt andet har den to bagkameraer. De bliver brugt til både billedstabilisering og nye typer fokus, der ikke er muligt med et normalt enkelt telefonkamera.

Desuden har Samsung Galaxy Note 8 en pen, der kan bruges på den store touch skærm. Så hvis du ofte føler, at dine fingre er for store til mobilen, er denne telefon måske noget for dig.

Mere skuffende er dog batteriet. Selvom den nye telefon åbner for muligheder ved at tillade trådløs opladning, så har den kun et batteri på 3300 mAh, hvor Galaxy S8 Plus til sammenligning har 3500 mAh.

Efterfølger til den katastrofale Note 7

Lige netop batteristørrelsen kan være reaktion på katastrofen, som Galaxy Note 7 viste sig at blive. 

Forgængeren endte nemlig at være præget af brand og eksplosioner, der førte til tilbagekaldelser og kæmpe tab hos Samsung.

Den nye Galaxy Note 8 er gennemtestet for at undgå en lignende situation, og hos Samsung håber man uden tvivl på at genoprette tiltroen til deres produkt.

Husker du Note 7-sagen? Ellers kan du læse Samsungs forklaring på de brandfarlige mobiler her. 

Måske er du interesseret i ...